Meny
Samhällsnyttan

Privatrådgivare till Sparbanken i Karlshamn

Vill du skapa framtidstro med oss och utveckla kunders ekonomi? Vi tror att en bättre ekonomisk vardag skapar framtidstro och att vi tillsammans bygger ett hållbart, livskraftigt samhälle där alla känner delaktighet.

Vi söker nu en affärs- och resultatinriktad kollega som ska arbeta som Privatrådgivare hos oss i Karlshamn.

Välkommen till ett härligt team på 26 personer som arbetar med hela affären, från kundtjänst till komplexa privataffärer, alltid med kunden i fokus. Gruppen vill skapa den bästa kundupplevelsen för var och en och har en stark vinnarkultur med fokus på resultat och god kvalitet. För oss är det viktigt med glädje i arbetet och hos oss jobbar du med ett stort mått av frihet under ansvar.

Som Privatrådgivare jobbar du med kundens behov av rådgivning gällande hela privataffären, och du har egna kunder som du träffar regelbundet.

Tjänsten innebär att du bland annat:

  • arbetar med bokade kundmöten inom spara, låna, pension och försäkra
  • har en hög servicegrad i syfte att ge kunden en god upplevelse av banken
  • självständigt hanterar kundens totala behov i privataffären
  • har stort fokus på digitalisering
  • kan hitta affärer hos nya och befintliga kunder
  • kan läsa av kundens totala behov och slussa när annan kompetens behövs

Du är en positiv, flexibel, utåtriktad och ansvarstagande person som tycker det är roligt att förmedla bankens produkter. Du motiveras av kundmöten och strävar efter att kunna ge den bästa servicen. Vi vill att du har stark drivkraft och agerar utifrån bankens värderingar samt bidrar till att nå bankens uppsatta mål. För att lyckas måste du tycka om att göra affärer och vara öppen för att skapa goda relationer med människor, både i och utanför banken. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hur du med dessa kompletterar gruppen.

Tjänsten kräver Swedsec rådgivar- och bolånelicens, att du är certifierad försäkringsdistributör, samt akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Några års erfarenhet av rådgivarrollen är meriterande.

Välkommen med din ansökan!
Ansök senast den 23 februari. Motivera i din ansökan varför och vad du kan bidra med till rollen och Sparbanken i Karlshamn. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Karlshamn. Urval sker löpande. Tillsättning sker snarast efter överenskommelse.

Ansökan skickas till HR-chef Marie Fagberg, telefon 072-571 44 47, 
marie.fagberg@sparbankenikarlshamn.se


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta;
Kontorschef Michaela Folin, telefon 076 -763 29 11
michaela.folin@sparbankenikarlshamn.se

Facklig representant Kim Olsson, telefon 0454-30 43 32
kim.olsson@sparbankenikarlshamn.se

Om verksamheten

Sparbanken i Karlshamn är en bank med gamla anor och har bidragit med lokal utveckling och nytta i över 190 år. Vi är marknadsledande i vårt verksamhetsområde som är Karlshamn och Olofströms kommuner och skall vara den självklara finansiella partnern för privatpersoner, företag, kommun och föreningar.

 

Vinsten går inte till aktieägare utan stannar kvar i bygden och bidrar till att utveckla föreningsliv, näringsliv och kultur.

 

Banken har ett starkt lokalt kontorsnät och ett komplett utbud av finansiella tjänster och produkter och erbjuder våra kunder personlig bankservice av hög kvalitet. Vi tycker om att göra det lilla extra för våra kunder och lever efter våra kärnvärden:  Nära – Bra – Nyttig.

 

Banken har idag ca 100 anställda och en affärsvolym på ca 30 miljarder kr.