Som medarbetare hos oss får du arbeta på en bank som skiljer sig från många andra banker. Vi är en stor liten bank med åtta kontor på sex orter i Karlshamns och Olofströms kommuner.  Det är våra gemensamma insatser som bygger banken; en lokal äkta Sparbank vars syfte är att ge tillbaka och utveckla den bygd som vi lever och verkar i. En arbetsplats och en bank att vara stolt över.

Sparbanken i Karlshamn söker nu en medarbetare till Telefonbanken i Olofström. Du kommer i huvudsak att möta bankens kunder via telefon och mejl.

Om jobbet

Som rådgivare på Telefonbanken hanterar du inkommande samtal och digitala kanaler från våra kunder och hjälper dessa inom hela vårt produktutbud. Du genomför bokad rådgivning genom våra digitala kanaler, samt förmedlar även bokad rådgivning till kollegor i annan yrkesroll. Utringande verksamhet för bokning i kollegors kalendrar är också en viktig del i ditt arbete.

Vid behov arbetar du även som rådgivare och i kassa/kundtjänst på kontor.

Kompetenser för att lyckas i rollen

För att kunna arbeta på Telefonbanken behöver du ha god drivkraft, bra simultankapacitet, vara initiativrik och ha en väl utvecklad samarbetsförmåga.

Eftersom telefon och mejl är viktiga kanaler är en god telefonröst och bra språkbehandling i tal och skrift av stor vikt.

Det är meriterande om du har SwedSec-licens inom Investeringsrådgivning och Bolån. Vi ser även att du som idag är i slutet på din utbildning inom ekonomi på högskola/universitet söker.

Varför jobba med mig och mitt team? – Malin Mathiasson

Vi är ett härligt gäng som älskar att gå till jobbet. Vi brinner för att skapa bra relationer med våra kunder och hjälper dem till en bättre ekonomisk hälsa. För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet. Trivs vi så trivs våra kunder med oss.

Som chef lägger jag stor vikt på dig som individ, men även på hela teamet. För att lyckas och trivas hos mig ska du som person vara ödmjuk och gilla ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du ser utveckling som något positivt.

Tjänsten är tillsvidare och på 100 % och tillträdes efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till HR-chef Marie Fagberg, , senast den 10 december 2021.

Upplysningar kring tjänsten

Frågor kring tjänsten besvaras av kontorschef Malin Mathiasson, 0454-30 44 00, .

Facklig representant för Finansförbundet är Kim Olsson, 072-571 44 11, .