Som medarbetare hos oss får du arbeta på en bank som skiljer sig från andra. Vi är en stor liten bank med åtta kontor på sex orter. Det är våra gemensamma insatser som bygger banken, samtidigt som vi ger tillbaka och utvecklar den byggd som vi lever och verkar i. En arbetsplats och en bank att vara stolt över. 

Om tjänsten 

Som rådgivare jobbar du med kundens hela ekonomi, prospektkunder, lånelöfte, sparande och försäkringsrådgivning. Du har både bokade och spontana kundmöten på kontoret eller per telefon/digitalt. Vid behov slussar du kunder vidare för bokad rådgivning till privatrådgivare, företagsrådgivare eller annan specialist. Efter behov arbetar du även i kassa/kundtjänst. 

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som är social, trygg, resultatinriktad och har lätt för att skapa förtroende i kundmötet. Att ta egna initiativ och ha ett starkt eget driv är förutsättningar för att lyckas i rollen. Du behöver ha ett brinnande intresse för kundmötet och en hög servicenivå som utgångspunkt i alla kundmöten. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i en rådgivarroll eller har jobbat med liknade arbetsuppgifter tidigare.

Formella krav

  • Högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi.
  • Swedsec-licens inom Investeringsrådgivning, Bolån samt Försäkringsförmedlingsrätt IDD.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och tillträdes efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast den 6 juli 2022. Personligt brev och CV skickas till Marie Fagberg, HR-chef på marie.fagberg@sparbankenikarlshamn.se

Varför jobba med mig och mitt team? - Katarina Nilsson, kontorschef

– Vi är ett glatt gäng med ett stort engagemang och ett driv att alltid se till att ta hand om våra kunder på bästa sätt. Det är viktigt för oss att må bra och ha kul på jobbet så att vi kan fortsätta leverera den bästa servicen till våra kunder. Som en del i vårt team kommer du att få utveckla och utvecklas.

Jag som chef lägger stort förtroende på dig som individ men även på teamet. För att lyckas i denna roll ska du tycka om blandade arbetsuppgifter och gilla ett högt tempo. Du ska även brinna för behovsanpassad försäljning.

Upplysningar kring tjänsten

Stf Kontorschef Michaela Folin, 0454–304392, michaela.folin@sparbankenikarlshamn.se

Facklig kontaktperson är Kim Olsson, 0454–304400,