Hoppa till textinnehållet

påverkas du som bankkund av covid-19

Coronaviruset förändrar hela tiden läget – på börsen, men också genom beslut om resor och liknande som ställs in. Därför har vi samlat information om vad som gäller och kommer löpande att uppdatera dig om läget om hur du som bankkund påverkas.  

Banken håller extra öppet för dig som tillhör en riskgrupp

Mellan 09.00-10.00 på onsdagar öppnar banken upp kassa/kundtjänst enbart för riskgrupper. Gäller på kontoren i Karlshamn och Olofström.

Aktuella öppettider våra kontor från och med 7 september

Som ett första steg i återgång till ett normalläge kommer banken från och med den 7 september öppna kontoret i Mörrum på prov. Kontoret kommer förutom för bokad rådgivning under provperioden vara öppet för spontanbesök dagligen måndag till fredag klockan 10.00-13.00. Samma datum kommer kontoret i Asarum att öppnas, dock endast för bokad privatrådgivning. 

Kontor öppnas prov

Som ett första steg i återgång till ett normalläge kommer banken att från och med den 7 september att öppna kontoret i Mörrum på prov. Kontoret kommer förutom för bokad rådgivning under provperioden vara öppet för spontanbesök dagligen måndag till fredag klockan 10.00-13.00.

Samma datum kommer kontoret i Asarum att öppnas, dock endast för bokad privatrådgivning. 

Roger Johansson

Hur kan regeringens lättnader hjälpa dig?

Vi har tagit fram verktyg som kan hjälpa dig att räkna ut hur ditt företags ekonomiska situation kan påverkas med hjälp av regeringens olika stöd.


Beräkningsverktyg

Barista making coffee in coffee shop.

Smarta apptips för en enklare vardag

Av omtanke för de riskgrupper som finns och för att undvika att coronaviruset sprids vidare ber vi dig som känner dig sjuk eller har rest till något av riskområdena att undvika våra kontor. Vi ber dig istället använda vår app eller internetbank för att göra dina banktjänster.

Two women in the city looking at a mobile phone.

Resa i Corona-tider?

Corona-viruset förändrar hela tiden vad som gäller, inte minst när det kommer till resor. Har du en planerad resa eller funderar på att boka? Då bör du tänka på det här.

A couple with suitcases in the city.

skyddar du dig från bedrägerier

Just nu passar många på att försöka luras. Men med kunskap om hur det brukar gå till kan du skydda dig.

Family chilling in the sofa.

Mer information

Pga smittspridningsrisken av covid-19 kommer bankens personal tillsvidare att
vidta extra försiktighetsåtgärder. 

 

Det här gör banken för att minska smittspridningen av coronaviruset

Det här kan du som kund tänka på

Privatkunder med bostadslån

 – som drabbats ekonomiskt av coronaviruset kan ha möjlighet till amorteringslättnad

 

Det är många som påverkas av effekterna av coronaviruset. Inkomstbortfall och privatpersoner som varslas om uppsägning är speciellt utsatta just nu. Därför inför banken nu möjlighet för dig som får betydande inkomstbortfall på grund av coronaviruset, en tillfällig amorteringslättnad i upp till sex månader.