Hoppa till textinnehållet

påverkas du som bankkund av covid-19

Vi har samlat all nyttig information om vad som gäller och kommer löpande att uppdatera dig om läget om hur du som bankkund påverkas.  

Aktuella öppettider våra kontor

Banken tar nästa steg i att återgå till ett normalläge. Måndagen den 26 oktober öppnar kontoret i Asarum för spontanbesök och kontoret i Mörrum återgår till ordinarie öppettider.

Tillsammans hjälps vi åt!

Nu när smittspridningen ökar i den region vi lever i är det viktigare än någonsin att vi hjälps åt – för att vi och våra kunder ska känna sig trygga.

Extra öppet för dig som tillhör en riskgrupp

Mellan 09.00-10.00 på onsdagar öppnar banken upp kassa/kundtjänst enbart för riskgrupper. Gäller på kontoren i Karlshamn och Olofström.

Hur kan regeringens lättnader hjälpa dig?

Vi har tagit fram verktyg som kan hjälpa dig att räkna ut hur ditt företags ekonomiska situation kan påverkas med hjälp av regeringens olika stöd.


Beräkningsverktyg

Barista making coffee in coffee shop.

Smarta apptips för en enklare vardag

Av omtanke för de riskgrupper som finns och för att undvika att coronaviruset sprids vidare ber vi dig som känner dig sjuk eller har rest till något av riskområdena att undvika våra kontor. Vi ber dig istället använda vår app eller internetbank för att göra dina banktjänster.

Two women in the city looking at a mobile phone.

Resa i Corona-tider?

Corona-viruset förändrar hela tiden vad som gäller, inte minst när det kommer till resor. Har du en planerad resa eller funderar på att boka? Då bör du tänka på det här.

A couple with suitcases in the city.

skyddar du dig från bedrägerier

Just nu passar många på att försöka luras. Men med kunskap om hur det brukar gå till kan du skydda dig.

Family chilling in the sofa.

Mer information

Pga smittspridningsrisken av covid-19 kommer bankens personal tillsvidare att
vidta extra försiktighetsåtgärder. 

 

Följande gäller för alla

Det här gör banken för att minska smittspridningen av coronaviruset

Det här kan du som kund tänka på

Privatkunder med bostadslån

 – som drabbats ekonomiskt av coronaviruset kan ha möjlighet till amorteringslättnad

 

Det är många som påverkas av effekterna av coronaviruset. Inkomstbortfall och privatpersoner som varslas om uppsägning är speciellt utsatta just nu. Därför inför banken nu möjlighet för dig som får betydande inkomstbortfall på grund av coronaviruset, en tillfällig amorteringslättnad i upp till sex månader.