Hoppa till textinnehållet

Nyköpserbjudande till bolånekunder med en ränta 1,29 %

Under en begränsad tid kan du som blir bolånekund hos oss teckna ett bolån med en ränta på 1,29 %. Erbjudandet gäller för dig som köper en ny permanentbostad i Olofströms eller Karlshamns kommun.


Vi har en lång och trygg erfarenhet av att låna ut till bygden, men även att ge tillbaka. Vinsten går inte till några aktieägare utan tillbaka till lokala föreningar, olika projekt, skolor och andra initiativ som gör bygden bättre.


Nyköpserbjudandet med 1,29 % ränta gäller för 70 % belåningsgrad. Erbjudandet gäller för dig som köper en ny permanentbostad i Olofströms eller Karlshamns kommun. 


– Vi är glada att kunna erbjuda detta till kunder som vill leva och bo i Olofströms och Karlshamns kommun. Vi har i 190 år gett tillbaka till lokalsamhället för att vi tycker det är viktigt med ett samhälle där det är attraktivt att leva och bo. Genom att vara kund i banken bidrar vi tillsammans till att göra bygden bättre. Erbjudandet är också ett sätt att locka nya till kommunen och uppnå visionen om att nå 50 000 invånare, säger Roger Johansson, vd för Sparbanken i Karlshamn.


Erbjudandet med ränta på 1,29 % gäller under förutsättning att reporäntan förblir 0%. Ett takräntelån med maxtak på 1,99%. Villkoren gäller för max 70 % av belåningen. Löptid 2021-08-20.  Läs mer om våra räntor här.

Hos Sparbanken i Karlshamn får du som kund hjälp och service av våra personliga rådgivare. Som kund kan du vara trygg med att du får hjälp med allt som behövs med ditt nya hem. På bilden ser vi några av bankens rådgivare. Stående från vänster: Katarina Nilsson, Pernilla Holgersson, Petra Tillberg, Maria Gunnarsson, Britt-Marie Johansson, Johanna Sandström, Matilda Johansson, Berit Johansson, Mona Petersson, Sandie Wickman, Charlotte Abrahamson, Michaela Folin, Anette Leitner, Eva Elmteg och Susanne Sandberg. Sittande från vänster: Andreas Grönqvist, Pontus Nilsson, Jacob Lennartsson, William Arrhenius Leandersson och Niklas Ek.

Här hittar du kontaktuppgifter till våra lokala kontor