Kortfattat kan man väl säga att det är ett gäng riktigt taggade deltagare som kommer att representera banken. Ett gäng där omedelbar gruppdynamik infunnit sig och ett gäng som ska bli fantastiskt skoj att följa hela vägen in i mål.

De har lovat att rapportera från både organiserade träningspass men även då de tränar i- och urklivning i sina badkar på hemmaplan… Vi får väl se!

Vad vi vet är att nästa rapport härifrån kommer efter den 22 maj, då de kör sitt första sim-pass tillsammans med Maria.

Heja Anna Gustafsson, Lisa Carlsson, Hanna Wåhlin, Patrik Wåhlin, Elise Björnvik, Andreas Björnvik, Camilla Johansson och Robert Johansson! Simma lugnt…

Om Island Challenge
Island Challenge sträcker sig över klippor och sund längs den blekingska skärgården. Starten går inifrån Eriksbergs naturreservat och man går i mål på Östra Piren i Karlshamn - totalt nästan 4 kilometer simning och 20 kilometer löpning.

Varför gillar banken Maria Larssons Island Challenge?
Island Challenge är ett arrangemang som väldigt fint sätter strålkastarljus på de möjligheterna som Karlshamn har att erbjuda med sin enastående skärgård. Det är också ett arrangemang som sätter Karlshamn på kartan då de lockar till sig stort och internationellt medialt intresse och inte minst tävlande från flera länder. Maria Larsson är genom sitt driv, engagemang och entreprenörskap en ”Karlshamnsk” fanbärare av rang och tävlingen som hon driver tillsammans med Jimmy Olofsson, bidrar i allra högsta grad till samhällsnyttan här. Det tycker banken är viktigt att stötta!