Meny
Om banken
Samhällsnyttan
Kontakta oss

Blekinges enda aktiebord ser till kundens bästa

Fr.v. Mikael Bondesson, licensierad aktiemäklare, Thomas Larsson, licensierad aktiemäklare, Daniel Månsson, chef Börsgruppen och Private Banking och Cerold Johansson, licensierad aktiemäklare.

På Sparbanken i Karlshamn finns Blekinges enda aktiebord. Börsgruppen består av fyra licensierade aktiemäklare som har lång erfarenhet och gedigen kunskap om handel med alla förekommande instrument tex aktier, obligationer, derivat och börshandlade fonder.

– Vi har alla minst 15 års erfarenhet från professionell aktiehandel och som kund har du alltid tillgång till bankens analyser och en förvaltare att bolla affärsidéer med. Vi är tillgängliga, proaktiva, gör uppföljning och kommer med feedback och affärsförslag. Vi har ett bra track record och åstadkommer goda resultat, säger Mikael Bondesson, licensierad aktiemäklare, på Börsgruppen.


Börsgruppens kunder består av privatpersoner med intresse för aktier, Private Banking-kunder, företag, försäkringsbolag, institutioner och kända fondförvaltare.
– Att fondförvaltare på framgångsrika fondbolag gör affärer med oss och använder oss som bollplank är ett gott kvitto på hur bra kvalité det är på bankens aktiebord. Sparbanken i Karlshamn är en av få sparbanker som satsar på och har ett aktiebord. Som relativt ny på banken är jag imponerad och väldigt glad att få vara en del av detta, säger Mikael.


Börsgruppen finns tillgängliga via telefon och svarar på frågor varje vardag mellan 08.50-17.30. Kunderna är oftast lokala men finns även runt om i landet. Många tycker det är en fördel med ett aktiebord på en mindre ort.
– Vi tar hand om och är måna om våra kunder. Hos oss blir du sedd. Hela banken består av personal med hög kompetens och bra service. Vi samarbetar mellan avdelningarna och som kund är du i goda händer. Många uppskattar Sparbanksidén. Det är helt enkelt trevligt att göra affärer med oss på banken, avslutar Mikael.


Två gånger om året bjuder banken in till kundeventet Aktie-TV. Ett uppskattat och populärt event. Under pandemin har Aktie-TV livesänts på bankens Facebooksida och det går även att se i efterhand. Se vårens Aktie-TV Live här

Börsgruppen

Börsgruppen består av fyra licensierade aktiemäklare och vänder sig till dig med intresse för aktier och andra börshandlade värdepapper och som har ett utökat placeringsbehov. Som Private Banking-kund i banken har du även tillgång till aktiebordet.

 

Kontakta oss för att veta mer och bli kund 0454 30 44 00.

Mikael Bondesson, licensierad aktiemäklare.