Hoppa till textinnehållet

Privat - banktjänster för en bättre privatekonomi och enklare vardag

Vi har de produkter och tjänster som du behöver för att förenkla din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar dig och din familj inom bland annat sparande, lån, pension, försäkringar, kort och betala.

Nyköpserbjudande för sommarhus förlängs!

Bolån 1,29%
På jakt efter sommarhus i Sveriges trädgård Blekinge? Vi har ett riktigt bra erbjudande för dig som köper en sommarstugefastighet i Karlshamn eller Olofströms kommun. Erbjudandet förlängs nu till siste september. 

Bolån 1,29% - Hem ljuva hem

Nyköpserbjudande för dig som köper ny permanentbostad i Karlshamn eller Olofströms kommun.  Vi vill ge dig bästa tänkbara start i ditt nya hem. Vi hjälper dig med lånelöfte, bolånekalkyl och personlig rådgivning längs vägen. 

Vi hjälper dig

Bli kund idag

Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig inom kort! Välkommen!

Våra referenser

Alice har varit kund i banken sedan barnsben

Alice Nilsson fick sin första bankbok av sina föräldrar. Nu vill hon att den yngre generationen ska få känna samma trygghet med banken som hon alltid gjort.

Alice Nilsson.

Familjen Hittini Bahnasi känner sig trygga med banken

Rama och Firas har flyttat till sitt första egna hus i Sverige. Längs vägen har de hela tiden haft sin rådgivare Matilda Johansson som stöd.

Rama och Firas

Tips och råd

koll din privatekonomi

Lär dig om hur du sparar till en ny bostad, pensionen och får pengarna att räcka hela månaden. Vi bevakar områden som är viktiga för din privatekonomi. Håll dig uppdaterad!

Använd våra tjänster säkert

Vi tillhandahåller säkra lösningar för alla tjänster. Så här hjälper du till att skydda dina uppgifter.

Analyser och omvärld

Aktuell omvärldsbevakning och makroanalyser från bankens experter, på Swedbank Insikt.