Meny
Om banken
Samhällsnyttan
Kontakta oss

En godhjärtad julgran

Nu pryder den uppmärksammade virkade julgranen bankens lokal i Karlshamn. Julgranen och projektet är en bra symbol för bankens samhällsnytta. 

Den virkade julgranen på kontoret i Karlshamn.

Idén till granen fick den lokala allkonstnären Lena Frank som tillsammans med flera andra har virkat hela granen för hand.

Att banken vann budgivningen av granen betyder att 8 000 kronor skänks till MIKA Karlshamn som möjliggör olika aktiviteter och mötesplatser för människor i nöd.  

 

Banken tycker att Lena Franks och MIKAS engagemang och initiativ för julgransprojektet är värt mer än 8 000 kronor, därför kommer banken skänka ytterligare pengar. Hur mycket återstår att se. På bankens Facebooksida kan alla som vill bidra genom att gilla ett inlägg med julgranen. En gilla-markering ger ytterligare 1 krona till MIKA (upp till 12 000 gilla-markeringar.) Initiativet håller på fram till den 18 december.

 

”Banken var med i budgivningen för att samhällsnytta är något som ligger oss varmt om hjärtat.
Vi vill ge mer till de som behöver det som mest i samhället HÄR och vi hoppas på att många vill engagera sig för detta goda syfte på bankens Facebooksida.”
Roger Johansson, vd Sparbanken i Karlshamn.

 

”Det känns kul att vi kan visa upp julgranen på kontoret som en symbol för bankens samhällsnytta. Vi hoppas att våra kunder uppskattar vad den står för.”
Katarina Nilsson, kontorschef Karlshamn.

 

PS. Under rådande pandemi påminner vi vänligt men bestämt om att bara besöka bankkontoret om du har ett bankärende som du inte kan sköta via våra digitala kanaler eller via telefonen. Ta hand om er i vinter!