Meny
Om banken
Samhällsnyttan
Kontakta oss

Julklappar som gör nytta på hemmaplan!

Även i år väljer banken att ge lokala presentkort som årets julklapp till de anställda. Totalt blev det 110 stycken. Presentkorten kan endast användas för inköp i den lokala handeln i Karlshamns och Olofströms kommuner.

– Det känns bra att banken kan bidra till våra lokala butiker. Den lokala handeln är viktig för regionen och alla som bor här. Det är en bra julklapp – en julklapp med ett gott syfte och som vi hoppas att medarbetarna uppskattar, säger Per Richardsson, vd Sparbanken i Karlshamn.

 

Medarbetarna har i julklapp fått ett presentkort från antingen Karlshamns Centrumförening eller Handla i Olofström.

– Jag tycker att julklappen är ett tydligt ställningstagande från banken. Vi är en lokal bank som vill göra lokala affärer och då är det viktigt att vi väljer lokala julklappar som gynnar våra lokala företagare och butiker. För oss som bor här känns det bra att kunna vara med och bidra lokalt. En lokal handel är bra för bygden och gör det mer attraktivt att bo här. Julklappen visar att vi lever som vi lär, säger Birgitta Carlsson, företagsrådgivare på kontoret i Karlshamn.

 

– Jag uppskattar verkligen julklappen. Den visar att Sparbanken i Karlshamn som arbetsgivare bryr sig om sina anställda så väl som det lokala samhället. Att ha handeln i centrum och en levande stadskärna är viktigt för orten där vi verkar, säger Pontus Nilsson, privatrådgivare på kontoret i Mörrum.

 

– Det är en jättebra julklapp som stödjer vårt närområde! Det blir bra för mig som får välja vad jag själv vill och det gynnar vårt samhälle. Jag vill ha nära till butiker och vill stödja den lokala handeln, särskilt i dessa tider. Den lokala handeln är lite som banken; Nära, Bra och Nyttig, säger Susanna Persson, privatrådgivare på kontoret i Kyrkhult.

Per Richardsson, vd Sparbanken i Karlshamn.
Per Richardsson, vd Sparbanken i Karlshamn.
Birgitta Carlsson, företagsrådgivare på kontoret i Karlshamn.
Birgitta Carlsson, företagsrådgivare på kontoret i Karlshamn.
Pontus Nilsson, privatrådgivare på kontoret i Mörrum.
Pontus Nilsson, privatrådgivare på kontoret i Mörrum.
Susanna Persson, privatrådgivare på kontoret i Kyrkhult.
Susanna Persson, privatrådgivare på kontoret i Kyrkhult.