Meny
Om banken
Samhällsnyttan
Kontakta oss

Sparbanken i Karlshamn öppnar kontoret i Svängsta

Torsdagen den 16 september öppnas kontoret i Svängsta. Kontoret kommer vara öppet torsdagar 10.00-13.00 för spontanbesök och 14.00-17.00 för bokade möten.

Banken har under det senaste året tagit små steg till att återgå till ett normalläge.
– Det är glädjande att vi nu kan öppna kontoret i Svängsta. Vi vill tacka våra kunder för deras tålamod under pandemin. Som en lokal fristående sparbank förstår vi värdet av det lokala bankkontoret. Nu är bankens samtliga kontor öppna igen som vi har lovat våra kunder, säger Roger Johansson, vd Sparbanken i Karlshamn.


Kontoret i Svängsta öppnar för spontanbesök och bokade möten på torsdagar.
– Jag ser fram emot att välkomna alla våra Svängstakunder igen på kontoret. Hos oss kan du få hjälp med bankärenden som Mobilt BankID, finansiering av husköp och få goda råd om hur vi kan lösa dina bankärenden på bästa sätt, säger Niklas Ek, privatrådgivare på kontoret i Svängsta.


– Vi vet att kunderna i Svängsta har saknat oss och vi har saknat dem! Därför vill vi på nyöppningen bjuda alla kunder på fika. Varmt välkomna till banken torsdag 16 september 10.00, avslutar Susanne Sandberg, kontorschef för kontoren i Svängsta, Asarum och Mörrum.


I samband med återgången till ett normalläge kommer de extra öppettider för riskgrupper som vi haft på kontoren i Karlshamn och Olofström tas bort.


Om pandemisituationen snabbt förändras kan dock kontor stängas igen tillfälligt och med kort varsel.

Öppettider kontoret i Svängsta

Torsdagar

10.00-13.00 (spontanbesök)

14.00-17.00 (endast bokade möten)