Meny
Om banken
Samhällsnyttan
Kontakta oss

Sparbanken i Karlshamns populära Kaffekalas är tillbaka!

Äntligen ska vi få träffas igen och ha Kaffekalas. Det kommer bjudas på musikquiz, skönsång, humor, kaffe och kaka. Kaffekalasen görs i samarbete med Nöjeskompaniet och efter att haft uppehåll i nästa två år och sänts digitalt är det dags för ett redigt Kaffekalas igen.

– Det känns som att Kaffekalasen behövs och gör stor nytta nu mer än någonsin efter en tuff tid av isolering. De spelar en viktig roll för många vad gäller möjligheten att träffas och umgås med en trevlig inramning, säger Anders Jönsson på Nöjeskompaniet.


– Det känns jättekul att vi kan komma igång igen med våra populära Kaffekalas som vi vet betyder mycket för många äldre. Men vi hoppas att även andra har fått upp ögonen för dessa nu när vi har sänt live via Facebook. Passa på och ta chansen och upplev ett Kaffekalas på plats, säger Jonke Höglund, marknadschef Sparbanken i Karlshamn.


Första Kaffekalaset sedan pandemin blir den 11 november klockan 14.00 i Bellevueparken i Karlshamn med Nöjeskompaniet, Lasse Sigfridsson och Stefan Nilsson.


Det bjuds på god underhållning, kaffe och kaka – varmt välkomna!
 

Köp din biljett

Biljetter kostar 150 kr och säljs av Nöjeskompaniet tel. 0454 – 52057.