Hoppa till textinnehållet

Banken bjuder in till vårens Aktie-TV Live

Varmt välkommen att ta del av vårens Aktie-TV som guidar dig genom bankens syn på omvärlden och aktiemarknaden. På grund av det fortsatta läget med corona­viruset blir det ingen fysisk träff i vår utan istället kan du ta del av programmet live på bankens Facebooksida.

I vårens Aktie-TV Live ger bankens analytiker sin syn på det aktuella marknadsläget och vad de ser framåt. Banken belyser såväl världsekonomin som den svenska ekonomin i en livesändning på bankens Facebooksida.

 

Vi stannar också upp och kommenterar aktie­marknaden, hur vi ser på de olika sektorerna och vilka bolag som kan vara intressanta framöver. Naturligtvis kommer även den fortsatt speciella situationen med corona att diskuteras, hur den påverkar konjunkturen, bolag och den egna ekonomin.

 

Du kommer även få höra VD:s för både stora och mindre börsbolag som ger sin syn på utvecklingen i sitt bolag och deras verksamhet. I vårens program medverkar bland andra hygien- och hälsobolaget Essity och byggherren JM AB. Vårt mål är att programmet ska väcka intresse för alternativa sparformer samt naturligtvis ge dig ett bra underlag för din investering.

 

Programmet Aktie-TV Live ser du på bankens Facebooksida den 19 maj kl 18.30.

 

Välkommen att ta del av ett väl beprövat och väldigt populärt koncept där du kommer att få en givande stund, oavsett tidigare erfarenheter av handel med värdepapper.


Varmt välkommen!


Med vänliga hälsningar Börsgruppen
Daniel Månsson, Cerold Johansson, Thomas Larsson, Mikael Bondesson