Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Svärdet i stenen

Som Nyckelkund får du 20% rabatt på biljettpriset till sommarteatern på Kastellet. Hur du bokar för att få din rabatt hittar du i din internetbank eller appen.

One Weekend Only

Som Nyckelkund får du 20% rabatt på biljettpriset till One Weekend Only. Hur du bokar för att få din rabatt hittar du i din internetbank eller appen.

Hallå 90-talet!

Som Nyckelkund får du 20% rabatt på biljettpriset till festivalen Hallå 90-talet. Hur du bokar för att få din rabatt hittar du i din internetbank eller appen.

Tokeep - ett digitalt kassaskåp

Samla information du bryr dig lite extra om på ett ställe. Som i ett kassaskåp, fast digitalt och mer lättillgängligt. Som Nyckelkund får du dubbel lagringsyta om du registrerar dig senast 28 februari 2025, helt kostnadsfritt.

Se Sven Ingvars i sommar!

Som Nyckelkund får du en hundring i rabatt på biljettpriset till Sven Ingvars spelning i Bellevueparken i Karlshamn. Du betalar 595 kr (ord. pris 695 kr). För att ta del av erbjudandet behöver du slå in en rabattkod efter du valt din sittplats. Rabattkoden hittar du i din internetbank eller i appen. 

Familjeteater: Rasmus på luffen

I samarbete med Sandelius Kultur och Nöje får du som är Nyckelkund 60 kr rabatt på biljettpriset till familjeföreställningen ”Rasmus på luffen”. För att ta del av erbjudandet behöver du slå in en rabattkod. Rabattkoden hittar du i din internetbank eller i appen. 

Fars: Till sista droppen

I samarbete med Sandelius Kultur och Nöje får du som är Nyckelkund 60 kr rabatt på biljettpriset till farsen ”Till sista droppen”. För att ta del av erbjudandet behöver du slå in en rabattkod. Rabattkoden hittar du i din internetbank eller i appen. 

Home by Sweden

  • 30% på utvalda kvalitetsprodukter
  • Fri frakt

Rabattkoden hittar du i din internetbank eller i appen.

Resevaluta

Ska du ut och resa? Hos Sparbanken i Karlshamn kan du som Nyckelkund alltid växla valuta avgiftsfritt - året om!

Bli Nyckelkund

Är du inte Nyckelkund? Bli det enkelt idag! Som Nyckelkund i Sparbanken i Karlshamn får du alla våra tjänster och många fler förmåner.

Kontakta oss

Om du har frågor gällande Nyckelkund eller våra erbjudanden - kontakta Kundcenter på 0454 - 30 44 00 eller besök ditt närmsta bankkontor.