Meny
Om banken
Samhällsnyttan
Kontakta oss

Gratis jullovsbad till barn och ungdomar

Sparbanken i Karlshamns stiftelser bjuder alla barn och ungdomar på gratis bad under jullovet. Gäller för alla barn och ungdomar mellan 0–18 år som badar på Holjebadet i Olofström eller på Väggabadet i Karlshamn under hela vecka 52 under respektive badhus ordinarie öppettider. Detta inkluderar även målsman för barn upp till 12 år då det är ett krav att ha målsman med sig.

–  Vi vet att många barnfamiljers vardagsekonomi har påverkats av stigande matpriser, elpriser och inflation. Vi vill att alla barn ska få möjlighet att göra något kul och nyttigt under jullovet. Det här bidrar både till glädje och vattenvana, säger Jonke Höglund, ansvarig stiftelse och sponsring.

”Vi tycker det här är jättekul! Barnen är mer än välkomna till oss under jullovet. Vi hoppas att det kommer bidra till att det blir fler kommuninvånare som kommer och badar. ”
Johanna Jonsson, Väggabadet

”Vi är tacksamma för den här julklappen från banken. Den bidrar till att främja simkunnigheten vilket är väldigt viktigt för barnen. Vi hälsar alla välkomna till oss under vecka 52 då vi även kommer att ha andra roliga aktiviteter under vårt cirkustema.”
Bianca Gustafsson, verksamhetsansvarig Holjebadet

Johanna Jonsson från Väggabadet och Bianca Gustafsson från Holjebadet.

Miljoner som gör skillnad

Sparbanken i Karlshamn och Sparbanken i Karlshamns stiftelser går nu ut med flera stödinsatser i Karlshamns och Olofströms kommun. Gratis jullovsbad för barn och ungdomar, 2,4 miljoner i extra föreningsstöd och 100 000 kr i julgåva till lokala hjälporganisationer.