Skip to content

Tjänster och funktioner i appen

Ankommande bankgiro

För detaljerad information om inbetalningar via bankgirot länkas du direkt till bankgirots webbplats i appen.

Ändra kortlimit

Du kan ändra kortlimit för ditt kort under rubriken Kort i appen. Du väljer vilket kort du vill ändra limit för och klickar på Kortdetaljer.

Beställa nytt företagskort

Du som redan har avtal för Bankkort Business kan beställa ett nytt företagskort direkt i appen. Det gör du via rubriken Kort och genom att klicka på ditt kortavtal.

Öppna/stänga kort för internetköp

I appen kan du öppna och stänga ditt kort för internetköp. Det gör du via Kort och Kortdetaljer för det valda kortet.

Så använder du appen

De vanligaste frågorna

  1. Vilken behörighet behöver jag för att använda appen för företag?

    Du har samma behörighet i appen som i internetbanken. Om du har frågor kring din behörighet, så kontaktar du företagets behörighetsadministratör.

  2. Hur får jag en notis om inkommen Swishbetalning?

    För att få en notis i appen om inkommen swishbetalning måste du först gå in i internetbanken under bevaka ärenden och aktivera notiser för Swish. Därefter in i appen under inställningar och välja ”Notiser Swish”.

  3. Hur fungerar OCR-skannern?

    När du betalar räkningar trycker du på kameraikonen. Sen skannar du in OCR-numret, belopp och bankgiro- eller plusgironumret genom att sikta med kameran. Din telefonkamera måste ha autofokus för att OCR-skanner ska vara tillgänglig och fungera i appen.

Pris

Grundpriset för Sparbanken Företag är 0 kr. Vissa av tjänsterna är dock prissatta. Tjänster med årsavgift kan du välja bort.

Sparbanken Företag följer samma avtal som internetbanken företag/firma. Internetbanken är i grunden kostnadsfri. Vissa av tjänsterna i internetbanken är dock prissatta. Tjänster med årsavgift kan du välja bort. I internetbanken firma ingår även internetbanken privat.

Eventuella avgifter till din mobiloperatör tillkommer.

Behöver du hjälp att komma igång? Ring oss 0771-97 75 12