Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Pensions- och försäkringslösningar företag

Se till att ta hand om dig själv och dina anställda. Trygga din pension med tjänstepension och var rustad för det oväntade. Om det så är sjukdom eller en skada på företagsbilen så har vi anpassade försäkringslösningar just för dig.

Tjänstepension och trygghetsförsäkringar till företaget

Business woman on her way to a meeting

Tjänstepension och trygghetsförsäkring

Se till att du som företagare har samma skydd som andra har genom sin anställning. Har du anställda blir du en attraktiv arbetsgivare genom att erbjuda pension och trygghet.

Young man working in a coffee shop

Administrera pensionsplanen

I internetbanken kan du se din pensionsplan och göra de vanligaste ändringarna. Du kan till exempel ändra löner, göra premieuppehåll, samt lägga till och ta bort anställda.

Försäkringar till företaget

Man standing at a company talking in his mobile

Företagsförsäkringar

I samarbete med Tre Kronor erbjuder vi försäkringar för det mindre företaget som kan anpassas efter just din bransch och verksamhet. De skyddar bland annat företagets inventarier och ger ersättning för uteblivna intäkter vid skada.

Mechanic technician on a garage

Fordonsförsäkringar

I samarbete med Tre Kronor erbjuder vi fordonsförsäkringar för företagets fordon. Det finns flera olika fordonsförsäkringar att välja mellan. För att se pris på fordonsförsäkring, fyll i registreringsnummer när du är inloggad.

Vi är försäkringsförmedlare

Swedbank och sparbankerna förmedlar pensions- och försäkringslösningar till företag från Swedbank Försäkring AB, Folksam ömsesidig sakförsäkring och Tre Kronor Försäkring AB.