Meny
Om banken
Samhällsnyttan
Kontakta oss

Välkommen till bankens Stora Kaffekalas med extra allt!

Banken fyller 195 år och det vill vi fira med dig! Därför kommer bankens omtyckta kaffekalas tillbaka i en ny tappning under året. Den 21 mars bjuds det på ett Stort Kaffekalas med extra allt i Sparbanken i Karlshamn Arena. Gästartister denna dag är Olle Jönsson, Siv "Augustina" Carlsson och Sten Nilsson.

– De populära Kaffekalasen har varit uppskattade av bygdens äldre och sprider glädje för en åldersgrupp som ofta glöms bort. Nu när banken fyller 195 år vill vi bland annat fira detta med två Stora Kaffekalas under året. Vi hoppas många vill fira med oss, säger Susann Hammad, marknadschef, Sparbanken i Karlshamn.

Som vanligt kommer det bjudas på underhållning i världsklass, musikquiz, humor, kaffe och något gott till kaffet.


– Att kunna bidra med gemenskap och ge glädje till samhällets äldre känns bra i magen och det är Sparbanken i Karlshamn som gör det hela möjligt. Det känns väldigt kul att kunna sätta ihop dessa Stora Kaffekalas under året, säger Anders Jönsson, Nöjeskompaniet.


Bankens andra Stora Kaffekalas kommer anordnas i Olofström under hösten.
 

Bankens Stora Kaffekalas – save the date

När: 21 mars
Plats: Sparbanken i Karlshamn Arena
Tid: Insläpp 13.30

Köp din biljett - UTSÅLT
Biljetter kostar 195 kr och säljs av Nöjeskompaniet. Alla biljetter är slutsålda. Det blir en ny chans till hösten när Stora Kaffekalaset kommer till Olofström.

Hoppas vi ses!