Meny
Samhällsnyttan

Årligen sponsrar banken lokala föreningar i Karlshamn och Olofströms kommun. Sponsringen är en stor del av bankens samhällsnytta, som bidrar till utveckling av det lokala föreningslivet. Under 2021 belyste vi några av dessa föreningar genom inslaget "Månadens förening".

Oktober 2021: Kyrkhults Bordtennisklubb

Ping pong! Detta ljuva ljud hörs onsdagar i Kyrkhults skolas gymnastiksal under barn och ungdomsträningen för Kyrkhults Bordtennisklubb – föreningen som vill slå ett slag för rörelseglädje och kamratskap.

September 2021: Blekinge Classic Car Club

Veteranbilar, klassiker och morgondagens klassiker. Blekinge Classic Car Club är en förening för alla som gillar bilar lite extra mycket.

Juni 2021: UF Contact

Klara, färdiga, gå! UF Contact i Olofström är friidrottsföreningen med ambitionen om att skapa ett livslångt intresse att röra på sig.

Maj 2021: Jazzföreningen Munthe

Improvisation, jamsessions och musikalisk frihet. Jazzföreningen Munthe är en förening som brinner för levande musik.

April 2021: Kyrkhults Scoutkår

Alltid redo. Som scout får du lära dig om naturen, starka värdegrunder och överlevnad. Kyrkhults Scoutkår med sina 60 medlemmar är den lilla föreningen med stort hjärta för miljö och natur.

Mars 2021: Karlshamns Ridklubb

Många unga tjejer har praktiskt taget vuxit upp i stallet. Ridsporten blir både en skola för ridning och för livet. Karlshamns Ridklubb har idag nästan 500 medlemmar, men föreningen vill locka fler att börja rida och få in fler killar.